Vi kan utføre tilstandsrapport på elektriske tavler

Ringsaker Tavleteknikk AS kan lage tilstandsrapport på elektriske tavler. Ved å få laget tilstandsrapport på elektriske tavler minimerer du blant annet risikoen for kortslutninger og overbelastninger. Med andre ord kan ved å få laget tilstandsrapport på elektriske tavler bidra til å øke brannsikkerheten i bygningen. Lar du oss utføre tilstandsrapport på elektriske tavler, velger du en aktør med solid kompetanse og lang erfaring.

Grundig kontroll og gjennomgang av de ulike komponentene og de elektriske forbindelsene er en essensiell del av tilstandsrapporten. Slik kan vi lokalisere svakheter i tavlens elektriske systemer og foreta justeringer og utskiftninger av ulike deler. Vi råder over avansert tavleverksted der vi har adgang til alle de nødvendige redskap og fasiliteter som skal til for å utføre kontroll på elektriske tavler i samsvar med de høyeste standardene på området.

Vi påtar oss små som store oppdrag


Vi har kapasitet og kompetanse til å påta oss oppdrag fra selv kravstore kunder. Alle oppdrag utføres med samme høye profesjonalisme - hver gang. Har du særlige ønsker og behov kan vi skreddersy en løsning som passer for akkurat deg.


Om du ønsker å utført tilstandsrapport på elektriske tavler er det bare å ta kontakt.