Vi er en veletablert tavleleverandør

Dersom du ser etter en tavleleverandør er vi det lure valget. En hyggelig prispolitikk kombinert med høy kvalitet gjør at vårt tilbud er attraktivt for alle som ønsker kvalitetstavler til fornuftige priser. Vi er en tavleleverandør som råder over eget verksted der vi omsetter vår ekspertise til ferdige produkter. Som en veletablert tavleleverandør er det naturlig for oss at vi utelukkende implementerer anerkjente teknikker og de beste materialene i vår produksjon. Vi er en tavleleverandør som nøye har utvalgt vårt nettverk av underleverandører. Bare underleverandører som lever opp til våre strenge kvalitetskrav er en del av nettverket.

I oss har du en pålitelig samarbeidspartner med stor faglig stolthet. Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen slik at vi kan fortsette å tilby produkter i beste kvalitet.

En toneangivende tavleleverandør i lokalområdet


Siden vår etablering i 2005 har vi posisjonert oss som en toneangivende tavleleverandør i vårt lokalområde. Vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss selv krevende oppdrag innen tavleteknikk for kravstore kunder.

Vårt hovedfokus er på fordelingstavler til næringslokaler, leilighetsbygg, skoler, barnehager og styretavler til industri. Vi skreddersyr våre løsninger slik at de alltid dekker kundens ønsker og behov.


Ønsker du mer informasjon vedrørende vårt tilbud som tavleleverandør er det bare å kontakte oss.